Suikeranalyse meter

De suikeranalyse meter is een nieuwe manier om nauwkeurig en eenvoudig meer inzicht te krijgen wat voor invloed voeding op jouw lichaam heeft.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Je draagt gedurende twee weken een sensor op je arm. In de eerste week analyseren we de invloed van je huidige voedings- en beweegpatroon op je bloedsuikerspiegel. Na deze week evalueren we de resultaten en geven we je advies over hoe je jouw levensstijl kunt aanpassen om een stabielere bloedsuikerspiegel te krijgen. In de tweede week ga je deze adviezen toepassen en zie je direct het resultaat.

Hoe zien de sessies eruit? 
Tijdens het eerste gesprek wordt de sensor aangebracht en helpen we je bij het installeren van de app. De eerste week registreer je jouw voeding en beweegmomenten en scan je eenvoudig je bloedsuiker.

Het tweede consult zal ongeveer na 1 week plaatsvinden. Dan zullen we de resultaten gaan bespreken en bekijken we wat er verbeterd kan worden in jouw voeding- en beweegpatroon.

In het derde consult bespreken we samen wat de afgelopen week je heeft opgeleverd en hoe je hiervan jouw nieuwe leefstijl kan maken.

Wat kan de suikeranalyse meter voor jou betekenen?

De suikeranalyse meter kan je onder meer inzichten geven op de volgende vragen:- Kan mijn lichaam goed overweg met koolhydraten/suikers?

  • Waardoor heb je last van energiedips?
  • Waarom heb je niet genoeg energie tijdens een sportsessie of herstel je niet snel genoeg?
  • Wat kan ik het beste eten na het sporten?
  • Welke voedingsmiddelen zorgen ervoor dat ik snel in vetopslag aankom?
  • Wat is de impact van stress op mijn lichaam?

Tarieven

De kosten van de aanschaf en het plaatsen van de sensor van de suikeranalyse meter bedraagt € 220- euro.

Let op: begeleidende consulten worden vergoed vanuit de zorgverzekering. De glucose sensor wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

© Copyright - Diëtistenpraktijk Pondous | | Website Munt Media